Sport
sterker & fitter Goed bewegen is beter

Vind je het prettig om te trainen in kleine groepen van maximaal 6 personen, waarbij vooral gelet wordt op veilig en goed bewegen? Wil je weten hoe het is om wat sterker te zijn en meer uithoudingsvermogen te hebben? Vind je dat je eigenlijk wel wat meer zou moeten bewegen maar is sporten 'niet zo je ding'? Neem dan deel aan onze Small Group Training of volg een Personal Trainings traject.

Kom eens langs
Zest
Zest
Personal
Training All eyes on you!

Personal training is een individuele afspraak waarbij jouw wensen het uitgangspunt zijn. Samen maken we een plan waarbij de drie onderdelen kracht, uithoudingsvermogen en lenigheid een plek krijgen. Als je naast 'sport' doelen ook op gebied van je leefstijl wensen hebt, nemen we ook deze mee in het plan en bespreken deze tijdens elke training met je. Alles dat wij doen heeft als doel de kwaliteit van jouw dagelijks leven, sport of hobby te vergroten.

Meer weten?
Small group
training Samen en toch persoonlijk

Small Group Trainingen (SGT) zijn groepslessen waar maximaal 6 personen aan deel nemen. In een kleine groep kunnen wij als trainers maximaal aandacht geven en iedereen veilig laten trainen. SGT is zo opgebouwd dat je verantwoord je lichaam kan belasten. Alle oefeningen zijn op verschillende niveaus uit te voeren en we houden rekening met jouw specifieke mogelijkheden. Net als in een personal training werken we in de lessen aan kracht, uithoudingsvermogen en lenigheid. Sporten in een kleine groep is motiverend en dynamisch en maakt dat je net even wat langer volhoudt.

Wil je eens komen kijken?
Zest