Leren
Slapen Hoe betaal je slaapschuld af?

Een groot deel van de Nederlandse bevolking geeft vandaag de dag aan niet uitgerust wakker te worden. We spreken in dat geval van slaapschuld.. Genoeg nachtrust is belangrijk om focus te behouden overdag en is de basis van je vitaliteit. Gebrek daaraan is echter een enorme fysieke stressbron welke, als dit tekort over een langere periode wordt opgebouwd, grote consequenties heeft voor onze gezondheid. Gelukkig kan je leren slapen. We kijken daarbij naar het moment van naar bed gaan, het verminderen van piekeren, de mogelijkheid van dutjes, en nog vele andere factoren.

Ja ik wil beter leren slapen!
Zest
Zest
Voeding &
Gedrag Ongezonde voeding bestaat dat wel?

Voeding is heel complex en er zijn daarom veel misverstanden over. Wij leren je de feiten van de fabels te scheiden door voedingsleer te combineren met uitleg over processen in je lichaam, kennis van de werking van hormonen en inzicht in je eigen gedrag. Dit overzicht helpt je effectiever te zijn in het bereiken van je doel. Met feiten en wetenschap als basis begeleiden we je je gedrag rondom voeding duurzaam te veranderen en je relatie met eten te herstellen.

Wil je door de bomen het bos weer zien?
Leven is
Bewegen Hoe word je meer mens?

In plaats van het te hebben over spieren, gewrichten en oefeningen leren we je om zowel fysiek als emotioneel weer actief te zijn. We leggen je uit wat het effect hiervan is op je emoties en gedrag. Bewegen ingezet om vitaler te worden, meer te leven en uiteindelijk meer mens te worden. Wij houden daarbij rekening met je bouw, sterke eigenschappen, voorkeur en situaties in je leven waarin je weer wilt gaan bewegen.

Ik wil weer in beweging komen!
Zest