Wil je meer weten? Meld je aan voor de informatiedag!

Klik <HIER>

Wil je deze zomer strakker op het strand liggen? Je eind mei een stuk fitter voelen? Betere keuzes leren maken op gebied van voeding? Eindelijk dat goede voornemen omzetten in een concreet doel? Dan is onze 10 weekse ‘summerschool’ iets voor jou!

Wij begeleiden je 10 weken lang op gebied van training en voeding. Daarnaast  coachen we je om, ook na afloop van dit programma, bewust te blijven van je keuzes en je nieuwe lifestyle vol te houden.

Ben je nieuwsgierig naar wat deze ‘Summerschool’ inhoudt? Geef je dan op voor een van onderstaande informatiedagen.


Zondag 19 februari om 9:30


Woensdag 22 februari om 19:00

  • 10 weken begeleiding 100%
  • 2x per week groepstraining 100%
  • Een persoonlijke coach 100%
  • Online begeleiding 100%
  • Exclusieve ‘Summerschool’ informatie 100%

Je krijgt van ons juiste informatie over voeding (we ontkrachten met alle plezier alle fabels die er op dat gebied zijn), zodat je voortaan zelf goede keuzes kan maken.

Je krijgt training die er op gericht is je conditie te verbeteren en je kracht te vergroten. Dit alles om in het dagelijks leven actiever te kunnen zijn. Wij staan voor ‘goed’ bewegen, met aandacht voor jou als mens en oog voor de juiste techniek.

Je leert omgaan met alle invloeden van buitenaf die tot nu toe het behalen van je doel of het volhouden daarvan in de weg hebben gestaan. Opdrachten voor thuis zorgen voor structuur,  overleg met je ‘klasgenoten’ levert nieuwe oplossingen en de begeleiding door je persoonlijke coach biedt steun.

Dit alles maakt onze aanpak anders en jouw kans van slagen groter! (inclusief dat ‘summerproof’ lichaam waar jij tevreden mee bent en een positief gevoel over jezelf) 😉