Training

Artikelen, oefeningen, recepten

Training

Personal training is een 1 op 1 training waarbij wordt gewerkt aan kracht, uithoudingsvermogen en lenigheid. Daarnaast nemen we je voedingsgewoontes onder de loep en bespreken we welk gedrag je helpt of niet helpt bij het behalen van de door jouw gestelde doelen. Altijd komen alle drie de onderdelen (training, voeding en coaching) aan bod.
Omdat veranderen vooral tijd kost, vinden wij het belangrijk dat je de tips en tools die je van ons krijgt thuis kan toepassen. Immers resultaten worden geboekt in de uren dat je niet door ons begeleid wordt. Wij maken dit traject graag persoonlijk omdat wij je nog beter kunnen begeleiden als wij weten wie jij bent, waar je voor staat, wat je wilt bereiken en waarom.
Personal Training is aan te bevelen als je sterker wilt worden, wilt aankomen / afvallen, meer spiermassa wilt krijgen, klachtenvrij wilt bewegen, meer in balans wilt zijn, blessures wilt voorblijven, of je vitaliteit wilt vergroten.

Small Group Training

Wij vinden persoonlijke aandacht, veiligheid en gebruik van de juiste techniek belangrijk. Daarom nemen aan Small Group Training maar maximaal 6 mensen deel. Tijdens het kennismakingsgesprek vertellen wij je hier graag meer. SGT is zo opgebouwd dat je verantwoord je lichaam kan belasten. Alle oefeningen zijn op verschillende niveaus uit te voeren en we houden rekening met jouw specifieke mogelijkheden.

Goed bewegen is belangrijk, goed blijven bewegen misschien nog wel veel meer.

Zwanger

Tijdens en na je zwangerschap wil je natuurlijk het beste voor je kindje maar geldt dat ook voor jezelf? Onder deskundige begeleiding, van een BIG geregistreerd verpleegkundige / Personal Trainer, kan je jouw lichaam optimaal voorbereiden op de bevalling of vanaf 6-8 weken daarna de training weer hervatten. Mocht je bekkenklachten hebben ontwikkeld tijdens de zwangerschap dan integreren we de juiste oefeningen in het trainingsprogramma. In onze zwangerschapstraining schenken we aandacht aan fysieke inspanning, gezonde voeding en de balans tussen tijd voor jezelf en tijd voor je kindje. Als er twijfel bestaat of je hieraan deel kan nemen, overleggen we dat samen met je arts.

Medisch

Wij geloven in het zelf helend vermogen van je eigen lichaam. Het is namelijk in veel gevallen mogelijk om met een goed leefstijlprogramma, waarin bewegen en voedingsbegeleiding een grote rol spelen, geheel of gedeeltelijk van je medicatie (voor hoge bloeddruk of diabetes) af te komen en pijnklachten (artrose) te verminderen. Extra zorg besteden wij aan het herwinnen van het vertrouwen in je eigen lichaam.
Wij weten dat het tij te keren is en beschikken over uitgebreide medische kennis om je optimaal en veilig te kunnen begeleiden. Samen bepalen we welke doelen haalbaar zijn, bekijken we jouw belastbaarheid en geven we advies op maat.