HiiT & Run

Speciaal voor de sporters die naast het hardlopen geen andere sport beoefenen maar wel behoefte hebben aan variatie of krachttraining geven wij HiiT & RUN!

Zoals wij dat elke laatste woensdag van de maand al kosteloos doen voor de leden van de LGB op het sportpark in Brandevoort, kunnen jullie nu ook elke donderdagavond om 19:00-20:00 bij ons terecht voor deze zeer aan te raden krachttraining.(start: 3 maart aanstaande)

In een kleine groep van max 4 personen richten wij ons vooral op het vergroten van kracht in voornamelijk de bilspieren en rompstijfheid. Door juist deze twee gebieden beter te trainen kunnen hamstrings en onderrug zich meer ontspannen wat de kans op blessures aanzienlijk doen afnemen.

Daarnaast zijn de oefeningen zo bedacht dat het hele bewegingsapparaat beter leert samenwerken wat uiteindelijk zorgt voor soepeler hardlopen, efficienter gebruik van energie en kracht waardoor je het makkelijker langer volhoudt, en minder blessure gevoelig bent. 

Wil je deze Small Group Training eens mee doen? Dat kan! Geef je even op door een mailtje te sturen naar info@zest040.nl of bel met 06-5052115 (Loes)

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *