Dit zijn wij

Hier staan wij voor!

Eerlijk, oprecht, lachend en nuchter

No nonsense

In onze begeleiding maken we gebruik van de laatste wetenschappelijke inzichten, gezond verstand en eigen ervaring. Dit is de basis voor het advies dat we jou geven. Wij doen niet mee aan hypes en zijn van mening dat iets niet per definitie waar is omdat het in de media beweerd wordt. Noem het eigenwijs, maar wij vinden dat we je beter kunnen begeleiden als we ons advies baseren op gedegen onderzoek.

Humor

Omdat wij weten (uit eigen ervaring) dat gewoontes veranderen lastig is, je het soms niet meer ziet zitten, je jezelf afvraagt waarom je ook alweer bezig bent, je doel soms verder weg lijkt dan ooit en een lange adem niet altijd een zekerheidje is, vinden wij het belangrijk dat er gelachen wordt. De zwaarste taak wordt makkelijker als je ook de humor er van inziet. Jouw missie nemen we bloedserieus, maar je kan ook spelenderwijs dichter bij je doel komen.

Transparant

Hoewel je vast alle vertrouwen in ons hebt, vertellen wij je altijd waarom we doen wat we doen. We delen de achterliggende gedachte graag met je, toetsen of een bepaalde training of aanpassing bij je past en geven je eerlijk advies. Wij worden niet gesponsord door een merk en hebben geen aandelen in bepaalde producten. We beantwoorden je vragen naar beste eer en geweten en schromen er niet voor daarbij ook veel van onszelf te laten zien.

Persoonlijk

De mate waarin jij je doel kan halen is mede afhankelijk van de relatie die je met ons hebt. Binnen onze mogelijkheden doen we er alles aan om het wederzijdse vertrouwen maximaal te laten groeien. Om dat te bereiken stellen we ons open, laten we zien wie we zijn en nodigen je uit dat ook te doen. Wij gaan een persoonlijke relatie met je aan en daarin zijn we beide gelijk. Ons advies moet passend zijn voor jou en daarom maken we het persoonlijk.

Wat betekent ZEST?

zest →passie, hartstocht, drift, vuur, elan, pit, gloed, vlam, krachtdadigheid, voortvarendheid, rasp van een citrusschil

Wat krijg je als je een bevlogen Personal Trainer laat samen werken met een nuchtere Haptotheapeut? Juist, ZEST. Wij zijn niet alleen in zaken partners maar ook prive. Gaat het thuis veel over vitaliteit, voeding, gedrag, training? Slechts 90% van de tijd maar daar houden we van. Het is onze passie.
Het besef dat ‘je fit voelen’ niet alleen met je fysieke kracht te maken heeft, maar vooral ook zit in een combinatie van gezond eten, bewegen en rust ervaren in jezelf heeft ons doen besluiten om ZEST in het leven te roepen. Voor ons zijn training, voeding en coaching de drie belangrijkste elementen als het gaat om een vitaal leven leiden. Elk onderdeel is even belangrijk en telt even zwaar mee.
Wij kiezen er dan ook voor om altijd al deze onderdelen in een persoonlijk traject terug te laten komen. Afhankelijk van je doel en kennis kan het accent verschuiven maar in het totaal nemen we alles mee. Drie componenten die samen zorgen voor een optimaal draaiende fabriek, je lichaam.

  • Medisch 30%
  • Voedingsadvies 20%
  • Coaching 25%
  • Training 25%

Twijfel je of wij iets voor je kunnen betekenen?

kom gewoon eens kennismaken!

Loes de Roos

Haptotherapeut & personal trainer

IMG_7115 kopie_FotorWie ben ik en wat kan ik? Twee vragen die mij drijven om verder te kijken, ontwikkelen, willen begrijpen en ervaren. Ik geloof dat je in je leven ‘lessen’ mag leren die nodig zijn om te groeien. Deze uitdagingen blijven op je pad komen tot je ze ook daadwerkelijk bent aangegaan. Daarna volgt vrolijk weer een nieuwe challenge en zo blijven we ons ontwikkelen.

Iedereen heeft zijn verhaal en op zijn weg bergen beklommen en dalen gekend. Zo ook ik. Een lange omzwerving bracht mij van een economische studie, via een creatief vak naar een sportieve baan om uiteindelijk in het begeleiden van mensen mijn draai te vinden. Naast haptotherapeut, (voedings)coach en personal trainer (Chivo) ben ik ook blogger voor Just40 en 365Dagen Succesvol.

Hans Waterham

Personal Trainer & Anesthesie verpleegkundige

Ik begon mijn carrière als militair verpleegkundige. Na zes jaar gewerkt te hebben bij de medische dienst van de Koninklijke Marine was het tijd voor iets nieuws. Ik nam ontslag en volgde een specialisatie tot anesthesie verpleegkundige. De afgelopen tien jaar ben ik werkzaam geweest in binnen en buitenlandse ziekenhuizen.

Door mijn werk in de zorg zie ik legio voorbeelden van de gevolgen van een ongezonde leefstijl. De behoefte om mensen ook preventief te kunnen bijstaan op het gebied van bewegen, voeding en leefstijl werd groter en heeft uiteindelijk geresulteerd in de opleiding tot Personal Trainer/Vitaliteitscoach bij Chivo. Ik maak deel uit van team  Selsa en werk al anesthesie verpleegkundige bij diverse grote ziekenhuizen in Nederland.