Coaching

Artikelen, oefeningen, recepten

Waarom moeilijk doen als het samen kan?

lets meet!

Coaching

Voor ons betekent coaching dat we je helpen om antwoord te krijgen op de vragen die jij hebt. We geven je hierbij handvaten en leren je deze te gebruiken. Deze tools maken dat jij je meer bewust van je gedrag, gevoel, wensen en valkuilen wordt. Van daaruit ga je kijken naar wat je al kan en wat je nog mag leren om je doel te bereiken. We gidsen je als het ware door deze verandering en actie heen. Daarin houden we het altijd praktisch, bepalen we samen haalbare tussendoelen, hou jij ten alle tijden de regie, dagen we je uit om uit je comfort zone te komen en spiegelen we je met als doel iets over jezelf te leren.

Totaal

Je fit voelen gaat over meer dan alleen een goede conditie hebben. Dat snappen wij als geen ander en daarom belichten we alle factoren die hierop betrekking hebben. We gaan in gesprek over voeding, fysieke inspanning, relaties, werk, slapen en ontspanning. Daar waar jij verbetering wil zien, krijg je van ons de training om dit ook te realiseren. Deze verandering kost tijd en aandacht en wij ondersteunen je in dit proces zodat je niet verslapt in je acties en je gericht blijft op wat je wilt bereiken.

Persoonlijk

Wie ben ik, in plaats van ‘wat’ ben ik. Het gaat hier over het voelen en uitdragen van je eigen identiteit. Leren vertrouwen op eigen talent en kracht. Een prachtig maar ook lastig proces waar we je met humor doorheen loodsen en waarbij we je fysiek maar ook mentaal laten ervaren wat je goed kan en waar je verlangens liggen.

loesderoos

w

Relatie

Samen leven is soms een hele klus. Gebeurtenissen in je leven maken dat dit soms voor langere tijd niet lekker loopt en uit elkaar groeien op de loer ligt. In dit traject nemen jullie samen deel. Wij creeeren een omgeving waarin je je gezien en gehoord voelt en we als onafhankelijke partij meekijken naar hoe jullie met elkaar omgaan. Door te benoemen wat wij zien,  krijgen jullie inzicht en kunnen jullie ruimte  maken om eigen gedrag te veranderen met als doel dichterbij elkaar te komen.